Wednesday, June 29, 2022

Viorica voda

A dezvăluit că a fost hărțuită sexual în urmă cu 20 de ani după rolul pe care l-a avut în filmul Filantropia. Mai exact din cazua faptului că nu ar fi avut loc de ea la Premiile Gopo susține ea.


Pin By Neferu Cecilia On Citate Bună Dimineața Good Morning

Actriţa Viorica Vodă a vorbit despre hărţuirea sexuală la care a fost supusă atât în industria filmului cât şi cea a teatrului după ce a jucat în pelicula Filantropica a lui Nae Caranfil.

. Filme cu Viorica Vodă Bolnava de iubire 2006 - Elena Vocea inimii 2006. Andreea Marin Lia Bugnar și Viorica Vodă. Caragiale în anul 1999.

Facebook gives people the power to. Viorica Vodă a oferit un moment curajos pe scena Premiilor Gopo vorbind public despre hărţuirea sexuală la care a fost supusă în industria cinematografică şi în lumea teatrului din România după rolul său din Filantropica. Viorica Vodă pe scena premiilor Gopo.

Mai mult decât atât Viorica Vodă i-ar fi aruncat acesteia cuvinte dure despre faptul că renumita regizoare nu a fost în stare să aibă copii. Pe de altă parte colega de breaslă Lia Bugnar acuză că a fost hărțuită pe stradă de aceeași actriță. Viorica Vodă a deschis o cutie a Pandorei odată cu dezvăluirile de la Premiile Gopo.

Aceasta a vorbit despre hărțuirile sexuale din industrie și a avut un mesaj pentru generația tânără. În aplauzele unui public numeros actrița Viorica Vodă alături de o parte din echipa filmului Filantropica în regia lui Nae Carnfil a urcat pe scena Teatrului Național din București. Regizoarea a povestit întregul episod pe rețelele de socializare.

Viorica Vodă a oferit un moment curajos pe scena Premiilor Gopo vorbind public despre hărţuirea sexuală la care a fost supusă în industria cinematografică şi în lumea teatrului din România după rolul său din Filantropica. Join Facebook to connect with Viorica Voda and others you may know. She graduated from University of Theatrical Arts and Cinematography in 1999In 2000 she plays first role in the movie Bucharest - Vienna 815Other notable roles in films Filantropica 2002 Snuff-Movie 2005 and Sex Traffic 2004.

Spectacole de teatru cu Viorica Vodă. Totodată Viorica Vodă cea care a interpretat-o în film pe Diana tânăra de care se îndrăgostește personajul principal a vorbit cu lacrimi în ochi despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă după apariția sa. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

Ce cuvinte grele i-ar fi adresat. Actrița Viorica Vodă cea care a jucat rolul tinerei de care se îndrăgostește personajul interpretat de Mircea Diaconu a mărturisit că a făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală la care a fost supusă în industria de cinema și teatru. Actrița și regizoarea Lia Bugnar a povestit pe contul de Facebook.

Regizorul Nae Caranfil şi actorii din filmul său Filantropica au fost invitaţi la ce de-a 16 ediţie a Premiilor. Gala Premiilor Gopo desfășurată 3 mai 2022 a fost una încărcată de momente emoționante printre care și cel al actriței Viorica Vodă. Viorica Vodă a reintrat în atenția opiniei publice recent după discursul legat de hărțuirea sexuală în mediul artistic românesc ținut cu prilejul decernării Premiilor Gopo.

Prezentă pe scena Premiilor Gopo 2022 actrița Viorica Vodă a vorbit despre cât de mult au afectat-o hărțuirile sexuale din partea unor directori de teatru și. E un agresor și pozează în victimă Viorica Vodă i-ar fi adresat cuvinte grele Liei Bugnar când s-ar fi întâlnit cu aceasta pe stradă. A absolvit UNATC IL.

La 20 de ani de la lansarea peliculei actrița care a interpretat rolul unei tinere îndrăgostite de personajul principal a vorbit despre hărțuirea sexuală din industria cinematografică. Viorica Vodă ar fi atacat-o verbal pe Lia Bugnar. Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere şi consecinţele expunerii.

Wiki Bio of Viorica Voda net worth is updated in 2022. Alte roluri notabile au fost în Filantropica 2002 Snuff-Movie 2005 și Sex Traffic 2004. Viorica Vodă este actriță română de film și teatru născută pe 3 mai 1977 în București.

Viorica Vodă a ținut un discurs puternic pe scena premiilor GOPO unul despre cum a fost nevoită să facă terapie pentru a trece peste episoadele de hărțuire sexuală trăite. Actrița Viorica Vodă se află în centrul atenției după ce a avut un discurs puternic la gala Gopo 2022 desfășurată pe data de 3 mai. Actrița de 45 de ani este indignată din cauza reacțiilor negative pe care le-a primit după ce a mărturisit că a fost hărțuită sexual de superiorii ei din teatru și film.

Viorica Voda is on Facebook. View the profiles of people named Viorica Voda. Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere și consecințele expunerii.

Join Facebook to connect with Viorica Voda and others you may know. Citește și Să încingem o orgie. La 20 de ani de la lansarea filmului Filantropica unde Viorica Vodă a interpretat rolul Dianei Dobrovicescu actrița a dezvăluit că s-a confruntat cu hărțuirea sexuală.

Actrița Viorica Vodă aflându-se pe scena celei de-a 16-a ediții a Premiilor Gopo alături de colegii ei din filmul Filantropica regizat de Nae Caranfil a făcut câteva mărturii care a şocat lumea aflată în salăAceasta a vorbit despre cum a fost nevoită să facă terapie pentru a trece peste hărțuirea de care a avut parte după rolul interpretat în acel film. Viorica Voda - Studiile cariera activitatea profesionala evenimentele importante. Prezentă pe scenă alături de echipa filmului Filantropica cu ocazia aniversării a 20 de ani actrița Viorica Vodă a făcut mărturisiri cutremurătoare.

Momentul de la TV care a lăsat. Regizoarea povestește cum actrița s-ar fi ținut după ea și ar fi început să o jignească pe tot parcursul conversației. Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere şi consecinţele expunerii.

Viorica Voda Net Worth is 100000 Mini Biography. Viorica Voda is a Romanian film and theater actressShe was born on January 3 1977 in Romania. Ea a mărturisit mai multe ieri în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Viorica Voda can be an celebrity known for Filantropica 2002 Sex Visitors 2004 and Snuff-Movie 2005. În anul 2000 joacă primul ei rol în filmul București Viena 815.


Pin On Great Pics


Unirea Principatelor Romane Moldova Si Tara Romaneasca Ppt Google Drive Google Drive Google Google Storage


Pin On 24 Ianuarie


Pin On Viagem Travel


Pin On Machiaj


Pin On Romania S Heritage


Pin On Rețele Mele


Pin On Romania


Unknown Bucharest Bucharest Romania Old City


Sfinxul Din Bucegi 1000 Locuri De Vizitat In Romania Places To Visit Beautiful Places To Visit Cool Places To Visit


Pin On Amintiri Din București


Pin On Cladirea Istoria Mnir


Khuda Kay Liye 2007 Hindi In Hd Einthusan


Mega Rychla Bananova Rolada Nejrecept Cz Recipe Desserts Food Cake


Pin En Movies


Stavnata Jablkova Strudľa Fitness Recept Tvaroh Rajo Jablkovy Ovsene Vlocky Voda Mandľove Maslo Cukor Instant Oatmeal Flavor Drops Workout Food


Pin On Gardening


Pin On Retro Bucharest Romania


Pin On Italian Food

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya